Jurek Bemanning

Payroll Analyst till AstraZeneca

Arbetsbeskrivning
HR People Services, söker en HR Payroll Analyst. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med högt tempo och möjligheter att utveckla sig själv och de processer vi arbetar med.

HR Payroll analyst arbetar i huvudsak som löneexpert. Lönehanteringen är outsourcad och information fås via vårt HR system - AZengage. Du arbetar i nära kontakt med outsourcings partnern NGA och AZ outsourcade Finansavdelning med lönerelaterad bokföring.

Rollen som Payroll Analyst innebär att hantera lönerelaterade ärenden enligt de regler och ramverk vi lyder under. Vi arbetar tillsammans med flera andra parter inom HR-organisationen, både lokalt och globalt. Fungerar som spindeln i nätet vad gäller hantering och bokföring av lönedata, semesterhantering, skuldhantering och förmåner via AZ förmånsportal " Mitt Val". Arbetet innebär även en hel del kontakter med finans, chefer/medarbetare i verksamheten samt leverantörer kopplade till förmånsportalen

Placering i Södertälje.

Vem är du?
Erfarenhet av att arbeta med löneadministrativa arbetsuppgifter och bokföring är ett krav. Du har stor arbetskapacitet, är lättlärd, drivande, självgående, serviceinriktad och flexibel. Meriterande är om du har kunskap om SAP, Workday, AstraZenecas HR processer, avtal och policies. Vi förutsätter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Excel och att du är van att arbeta med siffror och avstämningar.

Viktiga ledord för denna roll är noggrannhet och att du är strukturerad samt har lätt för att samarbeta.

Då vi inom AstraZeneca arbetar med Lean och ständiga förbättringar är det viktigt med öppenhet för nya arbetssätt. Andra egenskaper vi värdesätter är stort kundfokus, kommunikationsförmåga och en förmåga att bygga relationer. Du bör tycka om att ha ett högt tempo.

Som person är du strukturerad, självständig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och har intresse för problemlösning.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start omgående och pågår till 30 september.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Södertälje
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Stockholm, Södertälje . Publicerat : 8 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Payroll Analyst till AstraZeneca