Jurek Bemanning

Paralegal till Mylan

Om företaget
Mylan är ett av världens största företag för generiska och specialiserade läkemedel, med produkter i ca 165 länder och områden. Bolagets engagemang i att ge tillgång till läkemedel fortsätter att växa efter mer än 50 år. Mylan samarbetar världen över för att ge 7 miljarder människor tillgång till medicin av hög kvalitet och strävar efter att, lansera nya idéer för att tillfredsställa nya behov, göra pålitlighet och utmärkt service till en vana, göra det som är rätt, inte det som är lätt, och påverka framtiden genom ett passionerat globalt ledarskap.
Verksamheten är indelad i generiska läkemedel, receptbelagda läkemedel, aktiva läkemedelssubstanser och distributionskanaler. Läs gärna mer på Mylans hemsida http://www.mylan.se

Om rollen
I rollen som Paralegal/Executive Coordinator kommer du att arbeta brett med administration kring avtal inom bland annat produkter, patent och varumärken. Rollen är ny och du kommer att arbeta inom den globala gruppen och ha mycket internationella kontakter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvara för koordinering och hantering alla typer av avtal
• Sköta administration av kontraktsdatabasen
• Koordinera och svara på frågor lokalt och internationellt
• Stötta den globala affärsutvecklingsgruppen med administrativ hjälp

Vem söker vi?
Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll och som trivs i att arbeta i en internationell miljö.
För att passa för rollen ser vi att du:

•Talar och skriver engelska och svenska flytande
•Goda kunskaper i Officepaketet (främst Word)
•Mycket god administrativ vana
•Eftergymnasial utbildning till Juristassistent/Paralegal är ett krav
•Erfarenhet från liknande arbete minimum ett år är ett krav

Som person söker vi efter dig som är självständig och lösningsorienterad. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Har du en organisatorisk förmåga och stor integritet? Vad bra, då vill vi gärna att du söker till oss!

Du erbjuds:
Mylan erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där din arbetsinsats verkligen märks. Här får du chansen att vara en del av ett globalt bolag och arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare som ständigt har många bollar i luften.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor beläget i Bergshamra/Solna.
Närhet till tunnelbana samt möjlighet till garageplats om så önskas.

I denna rekrytering samarbetar Mylan med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på telefon: 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
0708 95 59 82

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Solna, Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Paralegal till Mylan