Jurek Bemanning

Paralegal med intresse för ekonomi till bolag i Täby

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en paralegal till ett bolag placerat i centrala i Täby. Det kommer att vara en bred och varierande roll där du främst kommer att arbeta med att stötta dina närmsta chefer med hantering av både juridisk dokumentation och ekonomisk administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;

- Daglig kontakt med bolagets kunder som är i behov av rådgivning och stöd i tvister och obeståndsfrågor

- Assistera chefer med administration kring konkurs och rekonstruktion

- Driva egna ärenden kring företagsjuridiska frågor

- Hjälpa till med analyser, aktivitetsplaner och genomförande av cases

- Utforma PM utifrån balans- och resultaträkningar

- Ha en övergripande ekonomisk/juridisk översyn kring bolagets ärenden

Du kommer att fungera som spindeln i nätet och arbeta nära bolagets andra assistenter men samtidigt ha ett självständigt ansvar. Rapportering sker till bolagets två närmsta chefer.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som paralegal eller motsvarande. Vi ser även att du har något års erfarenhet av att ha arbetat i rollen som paralegal alternativt erfarenhet av en assisterande och administrativ roll inom liknande bransch. Du tycker om att arbeta koordinerande och självständigt och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Du är en prestigelös, öppen och ansvarstagande person samtidigt som att du är noggrann, ödmjuk och tycker om att arbeta i en supporterande och serviceinriktad roll. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, flexibel och ordningsam.

Du erbjuds

En utmanande och varierande roll i en organisation med driv och engagemang där det för rätt person finns utvecklingsmöjligheter. Kontoret ligger placerat i Täby Centrum. Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uppdraget löper till en början sex månader, med stora chanser till senare anställning direkt hos kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start:

Omgående

Lön:

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Område:
Täby
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Juridik Offentliga jobb


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Paralegal med intresse för ekonomi till bolag i Täby