Jurek Bemanning

Lönekoordinator till säkerthetsbranschen

Om företaget
företagetJurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en lönekoordinatort till deras kontor på Kungsholmen i Stockholm med start omgående. 
Som lönekoordinator har du operativt ansvar över löneprocessen och stöttar både ekonomi- och HR-avdelningen med lönerelaterade frågor. Man kommer att hantera de svenska lönerna som är ca 1000löner.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer framför allt vara att jobba med den löpande administrationen/rapporteringen mellan verksamheterna och löneleverantören, rapportera bonus- och provisionsunderlag till löneleverantören, kontrollera samt analysera avvikelser samt löneunderlag samt besvara frågor från medarbetare vid avvikelser och liknande. Du kommer även att vara kontaktperson och kravställare gentemot leverantör då företaget har sina löner outsourcade.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig med ett pars års erfarenhet av löneadministrativt arbete och ser gärna att du har en utbildning inom lön. Vidare har du erfarenhet från att tolka kollektivavtal, har goda kunskaper i Officepaketet och är systemvan. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare jobbat i SAP-lön.

Som person är du självgående, strukturerad, och noggrann. Du tycker om att ge service, ha många bollar i luften och har lätt för att kommunicera och prioritera. Då du dagligen kommer att sitta med känslig information ser vi gärna att du har en hög integritet.

Du erbjuds
En spännande och varierande roll. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som sträcker sig över sommaren med chans till anställning för rätt person - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se
 Ansök på www.jurekbemanning.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Visstid Heltid

Kontakt:
Monia Letmark
monia.letmark@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekoordinator till säkerthetsbranschen