Jurek Bemanning

Lönekonsult till företag i framkant i city

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en lönekonsult till deras kontor på Söder i Stockholm med start omgående tom årsskiftet. I rollen som lönekonsult kommer du att arbeta med löner från ax till limpa med ca 2500-3000 löner. Du kommer att tillhöra lönegruppen som idag består av sex personer.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig med antingen 1 års erfarenhet av lön/ekonomi arbete och gärna en utbildning med inriktning mot löneadministration eller dig med 3-5 års erfarenhet av lön/ekonomi arbete och gärna en utbildning inom lön. Du ska känna dig trygg med ovanstående uppgifter och ha god datorvana. Tidigare erfarenhet av lönesystemet Personic P är meriterande.

Som person är du proaktiv, snabblärd och glad. Du tar för dig och har skinn på näsan.

Du erbjuds
En spännande och varierande roll på ett företag med samhällstänk. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående tom årsskiftet - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se
 Ansök på www.jurekbemanning.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Visstid Heltid

Kontakt:
Monia Letmark
monia.letmark@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekonsult till företag i framkant i city