Jurek Bemanning

LFV söker bolagsjurist

Om verksamheten

LFV erbjuder flygtrafikledningstjänster och flygplatsrelaterade tjänster såväl nationellt som internationellt. LFV är kända för innovativa lösningar där fjärrstyrda torn är ett exempel. LFV är nu inne i ett omfattande förändringsarbete i en bransch som är i stor förändring med avreglering och nya förutsättningar.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som bolagsjurist vid LFV innebär att du arbetar i en miljö som är både nationell och internationell, kommersiell och samtidigt styrd utifrån regelverket för myndigheter och som präglas av såväl samarbeten som konkurrens samt i vissa avseenden monopol. LFV söker nu en jurist med huvudinriktning mot förvaltningsrätt i bred bemärkelse men du förväntas också arbeta med andra på LFV i förekommande juridiska frågor såsom affärsrätt och sedvanlig bolagsjuridik. Som bolagsjurist vid LFV ger du löpande rådgivning till verksamheten avseende avtal och i olika strategiska frågor och deltar i olika internationella och nationella samarbeten och projekt.

Vem är du?

Vi tror att du har något eller några års erfarenhet från myndighet, bolag eller advokatbyrå.

Du kan snabbt sätta dig in i juridiska frågeställningar och har inga svårigheter att skriva avtal. Det är meriterande om du har kunskap inom bolagsrätt och konkurrensrätt eller internationell erfarenhet.

Som person har du förmåga att arbeta operativt och strategiskt, du är lösningsorienterad och proaktiv. Vidare har du ett stort intresse av att sätta dig in i nya rättsområden.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för och kommer att agera utifrån LFVs värderingar.

Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete i en organisation med högt i tak och god stämning! Tjänsten är en visstidsanställning till och med 20171231 med goda möjligheter till fast anställning för rätt person.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0766-33 14 42 alt. anousheh.abuhamzeh@jurek.se.

Du är varmt välkommen in med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb LFV söker bolagsjurist