Jurek Bemanning

Jurist för interimsuppdrag till finansbolag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

För vår kunds räkning, ett finansbolag i en stor internationell koncern, söker vi nu en bolagsjurist.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden augusti 2017 – januari 2018. Du ingår i ett team på tre jurister och rapporterar direkt till chefsjuristen. Du stöttar ledning och verksamhet med allehanda legala frågeställningar inom bolagets verksamhetsområde, fr a inom området för konsumentkrediter. I rollen ingår också arbete av mer administrativ natur.

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta inom bank och/eller finansbolag. Erfarenhet av konsumentkrediter är meriterande, liksom arbete med penningtvätt. Du är prestigelös med en god samarbets- och kommunikationsförmåga, har lätt för att bygga relationer och tycker om att ge service. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl i både tal och skrift.

Ansökan

Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurist för interimsuppdrag till finansbolag