Jurek Bemanning

IT-controller till Västtrafik

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Västtrafik söker nu en IT-controller, detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt till och med januari 2018. Uppdraget innebär att som enhetscontroller stötta IT-verksamheten inom Västtrafik, såväl vad gäller analys och uppföljning samt medverka i att utveckla styrmodeller.

Tjänsten är placerad inom controlleravdelningen och du kommer även medverka i IT-enhetens ledningsgrupp. Vidare kommer du vara delaktig i controllergruppen och bidra till utveckling av processer och arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande samt med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du tidigare arbetat med uppföljning och styrning av IT-verksamhet. Har du erfarenhet av förvaltningsmodeller och av projektstyrning för IT-relaterade projekt är detta meriterande. Du har stor analytisk förmåga och du är van vid att arbeta självständigt.

Du erbjuds

En spännande tjänst på ett av Göteborgs mest välkända företag. Detta är ett konsultuppdrag till och med 2018-01-31 med goda chanser till förlängning - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se. Ansök på www.jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb IT-controller till Västtrafik