Jurek Bemanning

HR/-löneadministratör till MSAB

Om verksamheten
MSAB, är marknadsledande inom Digital kriminalteknik (Mobile Forensics) där man arbetar med att få fram information som används för bevissäkring från mobiltelefoner, satellittelefoner och PDAs. MSAB bedriver produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom området.

Kunderna finns över hela världen och utgörs av Polis, Underrättelsetjänst, Tull och Försvar. Bolaget är globalt representerat och har egen personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, USA, England och Brasilien, Kina, Ryssland, Australien och Canada.

MSAB grundades 1984 är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999. Bolaget har flera gånger utsetts till Gasellföretag och listas på Sweden Technology Fast 50 samt EMEATechnology Fast 500.

MSAB har 130 anställda varav ett 100-tal medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. Ca en tredjedel anställda är kvinnor. MSAB sitter i nyrenoverade lokaler i "T-banehuset" vid Hornstull, Hornsbruksgatan 28. Läs gärna mer på msab.com.

Arbetsbeskrivning
Om du vill utvecklas i ett bolag i tillväxt med duktiga och engagerade medarbetare i en trevlig miljö, kan detta vara tjänsten för dig! I denna nya roll som är ett led i vår tillväxt, kommer du att stötta och arbeta i nära samarbete med vår HR-chef. Du kommer att ha en delad roll, dels som löneadministratör cirka femtio procent och dels som HR-administratör resterande del. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Löneberedning

- Reseräkningar

- Arbetsgivarintyg

- Administration kring sjukvårdsförsäkring

- Reseförsäkringar

- Kontakt med Migrationsverket kring arbetstillstånd

- Administration kring Statistiska Centralbyrå, etc.

Beroende på din profil och dina intressen kan arbetsuppgifter komma att tillkomma.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarehet av arbetet som löneadministratör och du har gärna arbetat med övrig administration inom HR.  Du trivs i en internationell miljö, du är systemkunnig och har utmärkta kunskaper i Office-paketet och framförallt i Excel. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är självgående, initiativtagande och positiv. Du arbetar noggrant, lösningsorienterat och har en stor förmåga att strukturera samt prioritera bland många varierande arbetsuppgifter.  Vidare trivs du i en serviceinriktad roll och du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt bemöta medarbetares frågor. Du kommer till ett bolag med högt i tak så vi önskar att du som person är prestigelös och beredd att hjälpa till där det behövs.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierande och ansvarsfull roll på ett bolag med högt i tak och med engagerade kollegor!

Start
Så snart som möjligt.

Lön
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontaktperson
Karolina Wahlström
E-post: karolina.wahlstrom@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR/-löneadministratör till MSAB