Jurek Bemanning

HR Business Partner till Astra Zeneca

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Astra Zeneca söker nu en HR Business Partner till ett konsultuppdrag om initialt 12 månader. Rollen är bred och du kommer vara del av ett globalt HR-team och du kommer ha en lokal tillhörighet i Göteborg och Sverige. Du rapporterar till HR Site i Göteborg och kommer stötta vid extra projektaktiviteter samt vid ändringar inom affärsmässiga program. Vidare kommer du arbeta med samt stötta globala och lokala chefer såväl som medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

- Stötta chefer i Sverige avseende HR-processen såsom ersättningsfrågor, grupputveckling etc.
- Självständigt planera, driva och delta i HR projekt.
- Stötta och ge råd till chefer i HR projekt och vid tillämpning av policys.
- Sköta kontakten med globala HR Business Partners, i bland annat USA och UK för att anpassa och utveckla HR support för chefer inom specifikt område.

Vem är du?

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom personal eller liknande samt minst fem års erfarenhet av arbete med olika typer av HR-frågor inom globala bolag. Det är meriterande om du har haft personalansvar och har arbetat i olika bolag.

Som person har du ett stort driv och energi, är van vid att arbeta självständigt och tvekar inte över att anta dig nya uppgifter då du kommer att arbeta med stora och små frågor. Vidare har du hög integritet och besitter affärsmannaskap. Du är van vid att arbeta i team och har lätt för att etablera relationer.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på initialt 12 månader på ett internationellt bolag där du får chansen att arbeta i en global verksamhet. Du kommer därför vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på asa.dahlberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurekbemanning.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg
asa.dahlberg@jurek.se

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Business Partner till Astra Zeneca