Jurek Bemanning

HR-Administratör på 50 % till bolag i centrala Göteborg

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en HR-administratör på 50 % med erfarenhet inom lön. Detta är ett föräldravikariat med start i början av juni till och med mars 2018. I rollen kommer du stötta HR-chefen för att säkerställa HR-arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta lönehantering för ca 60 tjänstemän. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Personaladministration

- Kontakt med myndigheter som försäkringskassan

- Introduktion för nyanställda

- Arbetsmiljöarbete

- Chefsstöttning

- Följa HR-årshjulet

- Rekryterings- och searcharbete.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig med några års erfarenhet av lönehantering samt personaladministration. Vidare tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom HR eller ekonomi. Du har goda datorkunskaper och är van användare av MS Office-paketet, har du erfarenhet av Visma lön 600 är det meriterande.

Som person är du affärs- och kundorienterad samt är flexibel och pragmatisk i ditt arbetssätt. Vi söker dig som är driven, analytisk, strukturerad och som är en god kommunikatör. Vi ser gärna att du är lojal och att du har ett proaktivt arbetssätt.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och rolig roll på ett spännande företag beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50 % med start i juni till och med mars 2018 med chans till förlängning. Detta betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning.

För mer frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Holmberg maria.holmberg@jurek.se. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande till denna tjänst – vänta därför inte med din ansökan.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-Administratör på 50 % till bolag i centrala Göteborg