Jurek Bemanning

GUI Utvecklare C# inom Digital Kriminalteknik

Om verksamheten
MSAB, är marknadsledande inom Digital kriminalteknik (Mobile Forensics) där man arbetar med att få fram information som används för bevissäkring från mobiltelefoner, satellittelefoner och PDAs. MSAB bedriver produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom området. Kunderna finns över hela världen och utgörs av Polis, Underrättelsetjänst, Tull och Försvar. Bolaget är globalt representerat och har egen personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, USA, England och Brasilien, Kina, Ryssland, Australien och Canada. MSAB grundades 1984 är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999. Bolaget har flera gånger utsetts till Gasellföretag och listas på Sweden Technology Fast 50 samt EMEATechnology Fast 500. MSAB har 125 anställda varav ett 90-tal medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. Ca en tredjedel anställda är kvinnor. MSAB sitter i nyrenoverade lokaler i "T-banehuset" vid Hornstull, Hornsbruksgatan 28. Läs gärna mer på msab.com. 

Arbetsbeskrivning
Företaget växer och söker ytterligare GUI utvecklare / developer C# för Digital kriminalteknik/ mobile forensics. Vi söker en GUI-utvecklare till teamet för applikationsutveckling, med inriktningen C#. Har du erfarenhet av WPF eller Silverlight är det ett plus men inget krav. Du kommer att jobba som utvecklare / developer med både nyutveckling och underhåll av befintliga applikationer. Du ingår i ett team av 7 personer som arbetar tätt med designers och andra utvecklare. Ni vidareutvecklar och förvaltar, i dagsläget, fem applikationer vars syften är bland annat att "visa bevis" på ett användarvänligt sätt men även att hjälpa utredarna att hitta nya bevis och att bevissäkra dessa. Utvecklingsmiljön är Microsoft baserad med Visual Studio. 

Vem är du?
Vi söker dig som  har arbetat med Windowsbaserad applikationsutveckling under minst två år och har kunskap om WPF eller vill lära dig det. Du är en engagerad och ansvarstagande problemlösare som gillar att ta mycket eget ansvar, men inte har något emot att jobba i team. Du har troligen en relevant utbildning inom IT men det viktigaste är framförallt ett genuint intresse för programmering och utveckling. 

Du erbjuds
Vad erbjuder MSAB dig? Förutom en mycket trevlig arbetsmiljö tillsammans med duktiga kollegor, på centralt beläget kontor mitt på Hornstull, så erbjuds du bla. god marknadsmässig lön, pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och sjuk-och sjukvårdsförsäkring. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta: Gunilla von Gegerfelt, Seniorkonsult på Jurek Executive Search gunilla.von.gegerfelt@jurekexecutive.se Tel: 073-988 85 94. 

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urval sker löpande. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta: Gunilla von Gegerfelt, seniorkonsult på Jurek Executive Search gunilla.von.gegerfelt@jurekexecutive.se
 Tel: 073-988 85 94. 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Gunilla Von Gegerfelt
0739-88 85 94
gunilla.von.gegerfelt@jurekexecutive.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Systemvetare


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb GUI Utvecklare C# inom Digital Kriminalteknik