Jurek Bemanning

Group Executive Assistant till internationellt bolag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren Group Executive Assistant till vår kund, ett stort internationellt bolag som sitter i Johanneshov i närheten av Globen. Detta är ett föräldravikariat med start omgående som kommer pågå under minst ett år, med chans till förlängning

Som Group Executive Assisant kommer du stötta bolagets ledningsgrupp med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer arbeta globalt och ha mycket interna och externa kontakter. Arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Kalenderbokning
• Resebokningar
• Systemadministration
• Planering och koordinering av interna event
• Fakturahantering
• Uppdatering på intranätet
• Utbildningsadministration i Excel

Du kommer även arbeta nära företagets bolagsjurist och stötta denne med administration. Tjänsten är mycket varierande och du kommer arbeta både högt och lågt. Rollen innebär även dagliga ad hoc- uppgifter och projekt. Koncernspråket är engelska.

Vem är du?
Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet från en liknande roll. Du känner dig trygg i rollen som assistent och har tidigare arbetat i internationella miljöer. Vidare är du flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är flexibel, ordningsam och driven. Du har hög integritet då du kommer hantera konfidentiell information. Vidare är du trygg i dig själv, prestigelös och tycker om att arbeta med service.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred, spännande roll i en internationell organisation. Tjänsten är på heltid och uppdraget omfattar en inhyrning på minst ett år, med chans till förlängning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start
Omgående

Lön
Enl.ök

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande - välkommen in med din ansökan redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Group Executive Assistant till internationellt bolag