Jurek Bemanning

Financial Assistant till Bic Nordic

Om verksamheten

Bic Nordic AB är ett helägt dotterbolag till det internationella franska börsnoterade bolaget Societe Bic. Koncernen är världsomfattande med nästan 18,000 medarbetare i 65 länder. I Norden är BIC sedan 1959 representerat med bolag i Sverige med filialer i Danmark och Finland. Övriga Nordiska länder är representerade via distributörer. Det Nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg. BIC koncernen tillverkar och omsätter produkter inom tre huvudområden; skrivmateriel, tändare och rakhyvlar. Verksamheten omfattar kända varumärken såsom BIC, Tipp-Ex, Bic Kids och UHU.

Arbetsbeskrivning

Bic Nordic söker nu en engagerad och noggrann ekonomiassistent. Rollen är bred och du kommer tillhöra controlling-funktionen som sitter på huvudkontoret i Göteborg. I din roll ansvarar du för leverantörsfakturor och kontakt med banker. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Påminnelsehantering

- Cost Management

- Behjälplig vid bokslutsarbete

- Supportera förberedelser inför revision

- Rapportering

- Kontakt med myndigheter

- Ansvarig för projekt gällande implementering av nya system

- Övrigt förekommande ekonomirelaterade uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt med 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att ta dig an rollen har du grundläggande kunskap inom redovisning och du kan hantera Office-paketet. Då Bic Nordic är en internationell organisation krävs det att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person är du positiv och ödmjuk samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du trivs i en stöttande roll och du är ordningsam. Vidare är du inte rädd för att ha många bollar i luften och vågar ta egna initiativ. Det är också av stor vikt att du är mycket noggrann i ditt arbete och tycker om att arbeta mot deadlines.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll på ett internationellt företag med en stark lokal känsla. Rollen är belägen i Västra Göteborg på Bic Nordics huvudkontor. Bic Nordic kan erbjuda dig en rolig tjänst i en organisationskultur med stort personalfokus!

I denna rekrytering samarbetar Bic Nordic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt på 0761 – 83 55 24.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.
Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 juli . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Financial Assistant till Bic Nordic