Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till uppdrag i centrala Stockholm

Om verksamheten
Kunden erbjuder tjänster inom ekonomi, främst med inriktning mot redovisning och skatter och sitter i mycket representativa lokaler centralt beläget i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu efter en ekonomiassistent till deras kontor i centrala Stockholm. Rollen kommer att vara bred och du kommer att arbeta med allt från ax till limpa samt tillhöra ett team på 6 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta löpande bokföring, fakturering, kravhantering, registrering och betalning av leverantörsfakturor, avstämningar, skattedeklarationer, löpande rapportering m.m. I din roll som ekonomiassistent kommer du även att stötta och vara behjälplig till övriga teamet.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning samt har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av ekonomisystem, meriterande om du jobbat med Visma tidigare men inget krav. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska samt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du tycker om att arbeta brett och självständigt, men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Du bör också vara nyfiken och framåt samt ha en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i andra arbetsuppgifter samt att agera backup. Vidare är du en prestigelös och flexibel person som vågar ta egna initiativ och är redo att hugga i där det behövs.

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i en organisation med driv och engagemang där du kommer att vara en viktig del i teamet med trevliga kollegor. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett uppdrag på heltid som löper i 4 månader med chans till överrekrytering – vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Ansök på www.jurekbemanning.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Offentliga jobb


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till uppdrag i centrala Stockholm