Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till kund inom mediabranschen

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm med start omgående. Detta uppdrag kommer pågå till 31/12, med chans till förlängning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av kontering av ett stort flöde fakturor, fakturering samt avstämningar inför bokslut. Rollen innefattar även att vara allmänt behjälplig på avdelningen med övrigt administrativt.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig med några års tidigare erfarenhet som ekonomiassistent, och känner dig trygg med ovanstående uppgifter. Vidare har du grundläggande kunskap om moms och redovisningsregler. Du har en förståelse för kund- och leverantörsreskontraprocessen samt bokslutsprocessen.

Det är meriterande med erfarenhet av Agresso och Palette, men inte ett krav. Som person söker vi dig som är effektiv, snabblärd, strukturerad och initiativtagande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som kommer pågå till 31/12, med chans till förlängning - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se
 Ansök på www.jurekbemanning.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till kund inom mediabranschen