Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till ERA Sverige AB

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent hos ERA Sverige AB arbeta du tillsammans i grupp med tre andra. Du har en självgående roll och kommer ansvara för ett av bolagen som ingår i koncernen. Dina arbetsuppgifter ingår bland annat kund och leverantörsreskontra, kontering, fakturering, löpande bokföring och månadsbokslut. Du kommer arbeta kontorstider 8-17.00 och kontoret är beläget vid Östermalm.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning samt 1-3 års arbetslivserfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat på ett mindre bolag sedan tidigare, gärna på en mindre redovisningsbyrå. Som person är du driven, noggrann och prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta i grupp och är en lagspelare men gillar samtidigt att ha en självständig roll.

Du erbjuds
Du kommer erbjudas en bred, omväxlande roll inom ett fastighetsmäkleri. Möjligheterna till att avancera tillsammans med företaget är stora och det finns ett utrymme för att ständigt lära sig nya saker. Företaget präglas av en professionell miljö. Kulturen i bolaget är prestigelös och alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Start:
Enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag hos våra kunder. Detta är ett konsultuppdrag som löper omgående fram till augusti 2017. Du kommer vara anställd på Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Kundens kontor är beläget på Östermalm Stockholm. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till ERA Sverige AB