Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i Kista

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi en Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att ha hand om fakturaflödet så som; matcha fakturor mot inköpsordrar/lager, omkostnadsfakturor samt scanna och kreditera fakturor fakturor. Utöver detta kommer du att arbeta med avskrivningar, avstämningar, månadsbokslut och periodiseringar. Din arbetsgrupp består utav en Redovisningsansvarig, en Financial Controller och en Ekonomiassistent med inrikting mot kundreskontra. Det är viktigt att du är självständig i ditt arbete men samtidigt har ett prestigelöst arbetssätt mot dina kollegor. I denna tjänst finns det stora möjligheter till utveckling i din egen roll.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och ca. 5års erfarenhet av arbete som Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Det ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper MSOfficepaketet, har du tidigare arbetat i stora flöden/internationell verksamhet så ses detta också som mycket meriterande. Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har ett stort intresse för ekonomi och siffror. Du är prestigelös, serviceinriktad och effektiv i ditt arbetssätt. Det är också av stor vikt att du är mycket noggrann i ditt arbete och tycker om att arbeta mot deadlines.

Du erbjuds

En roll som Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra hos ett spännande bolag i industribranschen. Denna roll är för dig som har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor. Tjänsten är med omgående start och till en början 6månader via oss på Jurek, för rätt person finns det stora chanser till rekrytering direkt hos kund. Arbetstiderna är 08.00 - 17.00 och du är välkommen att ansöka via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag i Kista