Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom kundreskontra till IT-bolag i Solna

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomiassistent inom kundreskontra kommer du främst att vara övergipande ansvarig för ekonomiflödet tillsammans med 7 andra personer i reskontragruppen. Förutom fokus på kundreskontra så kommer du även att vara  behjälplig med viss leverantörsreskontra, ekonomiadministration och löpande bokföring. Det är viktigt att du har ett prestigelöst arbetssätt eftersom det är viktigt med samarbete i gruppen. Företaget är i en stor förändringsfas och har nyligen bytt från Visma till systemet Microsoft Dynamics AX. De sitter i stora, fräscha och trevliga lokaler i Solna och ekonomigruppen sitter i öppet landskap.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och minst 2-3års erfarenhet av arbete som Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Det ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper MSOfficepaketet och det är meriterande om du tidigare har arbetat i Microsoft Dynamics AX. Har du tidigare arbetat i stora flöden/internationell verksamhet och i många andra ekonomisystem så ses detta också som mycket meriterande. Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har ett stort intresse för ekonomi och siffror. Du är prestigelös, serviceinriktad och effektiv i ditt arbetssätt. Det är också av stor vikt att du är mycket noggrann i ditt arbete och tycker om att arbeta mot deadlines.

Du erbjuds

En roll som Ekonomiassistent inom kundreskontra hos ett spännande internationellt IT-bolag. Denna roll är för dig som har ett stort driv och som tycker om att arbeta med ekonomi nära tillsammans med kollegor. Tjänsten är med omgående start och till en början 6månader via oss på Jurek. Arbetstiderna är 08.00 - 17.00 och du är välkommen att ansöka via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Solna, Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till IT-bolag i Solna