Jurek Bemanning

Ekonomiansvarig till konsultuppdrag på Södermalm

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en redovisningsekonom/ekonomiansvarig till vår kund, en idrottsklubb som sitter på Södermalm. Detta är ett konsultuppdrag med start 10 april som kommer pågå till 30 juni, med chans till förlängning därefter.

Som ekonomiansvarig hos vår kund kommer dina ansvarsområden att bestå av:

• Löpande redovisning
• Kund- och leverantörsreskontra
• Hantering av reseräkningar och utlägg
• Skattedeklarationer
• Bokslut
• Löneadministration för 20 personer

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, strukturerad, och har en förståelse för helheten. Vidare är du snabblärd och självgående i ditt arbete. Det är meriterande med erfarenhet av systemen Hogia Ekonomi och Hogia Föreningslön. Vi ser gärna att du har ett idrottsintresse!

Du erbjuds
En tjänst som ekonomiansvarig hos en idrottsförening som sitter på Södermalm.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget beräknas starta 10 april och pågå fram till 30 juni, med chans till förlängning.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiansvarig till konsultuppdrag på Södermalm