Jurek Bemanning

Chef för VA-enheten

Mellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm ligger Upplands Väsby. Här bor cirka 43 000 invånare. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger Väsbyborna en service i världsklass.

Är du vår nya chef för VA-enheten?

Upplands Väsby står inför spännande utmaningar att bygga "Väsby stad" med en vision att växa till 63 000 invånare till år 2040. Det innebär att vi har flera spännande byggprojekt och planer på gång. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Vi tycker att hållbar utveckling är viktigt och genom en hållbar tillväxt ska Upplands Väsby visa vägen till ett hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

På VA-enheten finns ett engagerat och positivt gäng ingenjörer och driftpersonal som tillsammans arbetar med en rad spännande arbetsuppgifter för att leverera och utveckla vatten- och avloppstjänster för nuvarande och kommande kommuninvånare. Nuvarande VA-chef har gått vidare mot nya uppdrag inom kommunen och vi söker nu en ersättare att fortsätta arbetet med att leda och utveckla VA-enheten.

Du kommer att ansvara för att leda, planera och utveckla verksamheten inom VA-enheten och rapporterar till chefen för Teknikenheten. Du blir ansvarig för VA-taxa, budget samt har arbetsmiljö- och medarbetaransvar för enheten. Därtill ingår i uppdraget att ha nära och tät dialog med övriga enhetschefer samt relevanta samarbetspartners såsom kommunalförbunden Käppala och Norrvatten.

Vem är du?

Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete i VA-branschen inom kommun, konsultverksamhet, kommunal organisation eller liknande. Du har erfarenhet av att vara ledare och har tidigare suttit med i ledningsgrupp eller styrgrupp.  God kännedom om gällande VA-lagstiftning och arbetsmiljölagstiftning värdesätts och erfarenhet av både driftverksamhet och akademiskt arbete är meriterande. Vi värdesätter också erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Körkort (B) är ett krav.
Som person är du strukturerad, engagerad, ansvarstagande och trygg. Som ledare kan du motivera och ge dina medarbetare rätt befogenheter för att effektivt nå gemensamma mål. Vi tror att du har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, väg- och vattenbyggnad eller har motsvarande relevant högskoleutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i den här rekryteringen.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek executive search. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Charlotte Brasch 0731-425064 eller Elin Heinerud elin.heinerud@jurekexecutive.se, 072-9448493

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi kallar till intervju löpande. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail men du är välkommen att söka till tjänsten genom att klicka på länken "ansök till tjänsten" nedan.

 

Område:
Upplands Väsby
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Elin Heinerud
072-9448493
elin.heinerud@jurekexecutive.se  

Charlotte Brasch
0731-42 50 64
charlotte.brasch@jurekexecutive.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Chef för VA-enheten