Jurek Bemanning

Business Controller med projektfokus till stort fastighetsbolag

 

Arbetsbeskrivning
Ta chansen att komma till ett framstående bolag med engagerade medarbetare! Vi söker nu för kunds räkning en Business Controller för uppdrag med start den 14 augusti och minst sex månader framåt. Vår kund är belägen i Norrort nära kommunikationer.

I rollen som Business Controller med projektfokus kommer du tillsammans med dina kollegor på controlleravdelningen arbeta med rapportering, uppföljning och analys på tre nivåer:

  • Projektnivå

- Rapportering, uppföljning och analys av enskilda produktionsprojekt i samband med bokslut och prognoser samt budget

- Samarbeta med och löpande stödja platsledning, dvs platschef och entreprenadingenjör, i ekonomiska frågor och under budge och      prognosprocessen.

  • Distriktsnivå

- Rapportering, uppföljning och analys av ett distrikts projektportfölj i samband med bokslut och prognoser samt budget.

- Rapportering, uppföljning och analys av ett distrikts omkostnader i samband med bokslut och prognoser samt budget.

- Samarbeta med och löpande stödja distriktsledning och medverka i arbetet med ständiga förbättringar och andra initiativ som drivs inom distriktet där ekonomisk kompetens behövs.

  • Övergripande företagsnivå

- Medverka i arbetet med rapportering, uppföljning och analys av verksamheten i samband med bokslut och prognoser samt budget.

Du kommer också i nära samarbete med kollegorna inom enheten aktivt arbeta med att förbättra och vidareutveckla verksamhetens ekonomi- och verksamhetsstyrning, dvs.  arbetssätt, processer och system.

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, inriktning redovisning och ekonomistyrning, och med några års erfarenhet av att arbeta som Business Controller på divisionsnivå eller motsvarande. Vi ser även att du har erfarenhet av projektredovisning av större och längre projekt, med fördel från entreprenad – eller bygg och anläggningsverksamhet. Du har goda kunskaper i Excel och BI-system och vana av att arbeta i olika ERP-system. Har du arbetat i projektplaneringsverktyg, Hogia eller Byggsamordnaren ses det som meriterande. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, ansvarstagande och analytisk. Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer ha många kontaktytor och du drivs av att utveckla verksamheten framåt.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning eller arbeta som underkonsult, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karolina Wahlström på 0762-97 87 95 eller karolina.wahlstrom@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Start
14 augusti.

Lön
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontaktperson
Karolina Wahlström
Tel: 0762-97 87 95
E-post: karolina.wahlstrom@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström

 

Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Controller med projektfokus till stort fastighetsbolag