Jurek Bemanning

Assistent till kommun norr om Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en assistent till vår kund som är en kommun Norr om Stockholm. Du kommer arbeta på Kultur - och Fritids kontoret med administrativa uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Assistera chefer och medarbetare i alla möjliga ärenden
  • Kontera fakturor
  • Sköta varuleveranser
  • Registering av information
  • Hantering av inkommande mail

Vem är du?
Då det är en administrativ tjänst är viktigt att du är prestigelös och tycker att det är kul med administration och vara spindeln i nätet. För att lyckas i denna roll krävs det att du är noggrann, självgående, serviceminded och strukturerad. Vidare har du god samarbetsförmåga, är initiativrik samt mål- och resultatinriktad. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska. Det är meriterande med erfarenhet från kommunal verksamhet sedan tidigare.

Du erbjuds
Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och är på 50-70 procent med start omgående. Tjänsten beräknas pågå under sista juni och augusti- november.Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Petronella Wilse via mail: 
petronella.wilsel@jurek.se.Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start
Omgående

Lön
Enl.ök

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande

Område:
Upplands Väsby
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Assistent till kommun norr om Stockholm