Jurek Bemanning

Arvato söker Credit Controller till Uppsalakontoret

Om verksamheten

Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 22 länder och fler än 7 000 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer på arvato.se.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Credit Controller kommer du att tillhöra kreditavdelningen som idag består av fyra personer. Du samarbetar nära och rapporterar direkt till vår Credit Manager.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-       Utveckla processer och rutiner inom kreditavdelningen.

-       Granskning, riskvärdering och analys av kreditansökningar.

-       Upprätta kredit PM som grund för kreditbeslut.

-       Uppföljning av befintliga kreditengagemang tillsammans med Key Account Managers.

-       Delta i kreditavdelningens löpande arbete.

 

Vi söker...

Arvato och den svenska verksamheten växer och i denna expansiva fas söker vi dig som vill bidra till att bygga upp och utveckla kreditfunktionen hos oss. Vi ser gärna att din bakgrund består av en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande, följt av minst fem års erfarenhet från antingen kreditavdelning och/eller redovisning och revision. Vi vill att du har goda Excelkunskaper och även besitter en god analysförmåga. Vi ställer höga krav på att du kan kommunicera väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas och lyckas i rollen som Credit Controller behöver du vara strukturerad, utåtriktad och noggrann. Andra ord som beskriver dig är effektiv och prestigelös.

 

Vi erbjuder...

Välkommen till ett internationellt och växande företag med ett långsiktigt ägarskap, där engagerade medarbetare skapar våra framgångar. Du erbjuds ett omväxlande och utmanande arbete där du får möjlighet att arbeta med utveckling och uppbyggnad. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Uppsala och du kommer att tillhöra ett professionellt bolag med bra gemenskap. Den svenska verksamheten består av ca 150 medarbetare och på kontoret i Uppsala arbetar 25 personer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström på 0709-72 14 70 eller malin.sjostrom@jurek.se. Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Start:
Enligt överenskommelse

Område:
Uppsala
Uppsala län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Malin Sjöström
0709-72 14 70
malin.sjostrom@jurek.se

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arvato söker Credit Controller till Uppsalakontoret