Jurek Bemanning

Arbetsmiljöexpert till Svensk Handel

Svensk Handel är en arbetsgivar- och branschorganisation som företräder företag med verksamhet inom parti- detalj och e-handeln. Svensk Handels uppdrag är att stärka handelns konkurrenskraft. Vi har idag cirka 11 000 stora som små medlemsföretag där ibland H&M, IKEA, Martin Servera, ICA och Clas Ohlson. Vårt huvudkontor finns i Svensk Handels Hus på Regeringsgatan 60 i Stockholm. Vi har även regionkontor på sju orter runt om i landet.

Avdelningen Arbetsrätt och Förhandling består av drygt 40 experter inom arbetsrätt, arbetsmiljö och förhandling och har en central roll inom Svensk Handel. Vi söker nu en arbetsmiljöexpert till vårt engagerade och trevliga team.

Har du en gedigen kompetens och ett stort engagemang för arbetsmiljöfrågor? Tycker du handeln är en spännande bransch där du vill bidra med din kunskap för att utveckla handelns företag inom arbetsmiljöområdet? Vill du driva utvecklingsarbetet för branschen, bevaka och påverka arbetsmiljöreglerna? Då kanske du är vår nya kollega.

Ditt uppdrag

I din roll som arbetsmiljöexpert arbetar du med klassiska arbetsmiljöfrågor men även med handelns säkerhetsfrågor. I expertrollen ger du stöd till medlemsföretagen och företräder Svensk Handels intressen inom arbetsmiljöområdet.

I rollen som arbetsmiljöexpert kommer du framförallt att ansvara för frågor som rör den fysiska arbetsmiljön inom handeln.  Du blir en av Svensk Handels två experter inom arbetsmiljöområdet.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Rådgivning och utbildning inom arbetsmiljö och säkerhet
  • Ingå i samverkansgrupper inom arbetsmiljö och säkerhet
  • Framtagande av information till medlemsföretag

Om dig

Vi ser gärna att du har universitets- eller högskoleutbildning inom arbetsmiljöområdet, skyddsingenjör eller motsvarande. Du är van att hålla utbildningar för arbetsgivarrepresentanter och får gärna vara van att ta fram enkel och lättbegriplig information om arbetsmiljö. Det är ett plus om du har erfarenhet av säkerhetsfrågor.

Du är en nyfiken, driven och självgående person med god social kompetens som tycker om att ha många kontakter, såväl externt som internt. För att du ska trivas hos oss är du en prestigelös lösningsorienterad lagspelare som drivs av att skapa goda resultat.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Svensk Handel blir du en del av en organisation med mycket kompetens och stort engagemang för handelns utveckling. Vi arbetar hårt för att nå våra mål men glömmer inte att ha roligt på vägen. Vi har bra arbetstider och övriga anställningsvillkor.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek executive search. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta: Pernilla Svensson 070-680 80 01 eller Charlotte Brasch 0731-425064

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail men du är välkommen att söka till tjänsten genom att klicka på länken "ansök till tjänsten" nedan.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch
0731-42 50 64
charlotte.brasch@jurekexecutive.se  

Pernilla Svensson
0706-80 80 01
pernilla.svensson@jurekexecutive.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arbetsmiljöexpert till Svensk Handel