JM

PROJEKTLEDARE REGION ÖST

Har du tidigare arbetat som projektledare? Är du en engagerad och driven ledare? Då kan detta vara en tjänst för dig! Nu söker vi på JM en Projektledare till Örebro.  

 

Arbetsuppgifter  

Som Projektledare får du en varierande tjänst med ett övergripande ansvar för tilldelade projekt från uppstart till avslut. Du kommer tillhöra projektutvecklingsgruppen och rapporterar till affärsområdeschef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:  

 

  • Se till att projekten drivs och utformas med hänsyn till god ekonomi, nöjda kunder och nöjda medarbetare  
  • Leverera prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering i projekten  
  • Skapa en projektorganisation med tilldelade resurser  
  • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet med tilldelade resurser  
  • Följa upp de olika delprocesserna i projektet (t.ex. projektutformning, produktion och försäljning)  
  • Säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information  
  • Säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs  

 

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst 3-5 års erfarenhet av projektledarrollen och är van vid att arbeta med nyproduktion av flerbostadshus. Tidigare erfarenhet inom projektering och/eller produktion är en förutsättning för att lyckas i rollen.  

 

Som person är du kvalitetsorienterad, strukturerad och målinriktad i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen ser vi att har välutvecklade ledaregenskaper och ett affärsmässigt tankesätt. Du har ett öga för såväl detalj som helhet i dina projekt. Vidare har du lätt för att samarbeta och kommunicera med både interna och externa parter.  

 

Svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Vi erbjuder dig  

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

Placering  

Örebro

 

Kontakt  

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget HUREKA. För mer information om denna tjänst är du varmt välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult, Charlotta Babington Thorzelius på telefonnummer 070-2215959 alternativt charlotta.babingtonthorzelius@hurekaresources.com.

 

Ansökan  

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 30 Juni 2017. Urval och intervjuer sker löpande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE REGION ÖST