JM

PROJEKTLEDARE REGION ÖST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Har du tidigare arbetat som projektledare? Är du en engagerad och driven ledare? Då kan detta vara en tjänst för dig! Nu söker vi på JM Projektledare till Region Öst.  

 

Arbetsuppgifter  

Som Projektledare får du en varierande tjänst med ett övergripande ansvar för tilldelade projekt från uppstart till avslut. Du kommer tillhöra projektutvecklingsgruppen och rapporterar till affärsområdeschef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:  

 

  • Se till att projekten drivs och utformas med hänsyn till god ekonomi, nöjda kunder och nöjda medarbetare  
  • Leverera prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering i projekten  
  • Skapa en projektorganisation med tilldelade resurser  
  • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet med tilldelade resurser  
  • Följa upp de olika delprocesserna i projektet (t.ex. projektutformning, produktion och försäljning)  
  • Säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information  
  • Säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs  

 

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst 3-5 års erfarenhet av projektledarrollen och är van vid att arbeta med nyproduktion av flerbostadshus. Tidigare erfarenhet inom projektering och/eller produktion är en förutsättning för att lyckas i rollen.  

 

Som person är du kvalitetsorienterad, strukturerad och målinriktad i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen ser vi att har välutvecklade ledaregenskaper och ett affärsmässigt tankesätt. Du har ett öga för såväl detalj som helhet i dina projekt. Vidare har du lätt för att samarbeta och kommunicera med både interna och externa parter.  

 

Svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Vi erbjuder dig  

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

Placering  

Uppsala & Örebro  

 

Kontakt  

Har du frågor om tjänsten kontakta Mikaela Hockman tel. 018-660305 eller mejla till mikaela.hockman@jm.se  

 

Ansökan  

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 31 Maj 2017. Urval och intervjuer sker löpande.  


 

Sista ansökningsdag:

 2017-05-31

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Uppsala, Örebro . Publicerat : 28 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE REGION ÖST