JM

PROJEKTLEDARE EFTERMARKNAD TILL JM BOSTAD STOCKHOLM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi behöver förstärka vår eftermarknadsavdelning i Stockholm med ytterligare en duktig projektledare. Här får du möjlighet att arbeta med eftermarknadsfrågor hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Vi har kommit långt i vårt arbete med att strukturera vår produktion men har fortsatt stora utmaningar framför oss att arbeta vidare med. Hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med trevliga kollegor och god stämning.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Till eftermarknadsavdelningen söker vi nu en projektledare som kommer att ansvara för att projektleda ärenden under ansvarstiden. Du kommer att arbeta med bostadsrättsföreningar och ansvarar för genomförande och ekonomiuppföljning i projekten. Du samarbetar med JMs produktionsorganisation samtidigt som du har en tät kontakt med våra regionchefer. Arbetet är självständigt och då tjänsten är ny inom JM finns det utrymme för dig att själv vara med och utveckla rollen. Du rapporterar till chef för Eftermarknad och arbetsplatsen är på vårt trevliga huvudkontor i Solna.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig med en byggteknisk- eller annan relevant utbildning. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik och har byggkompetens. Din bakgrund är troligtvis inom försäkringsbranschen eller inom byggbranschen i en projektledande befattning. Önskvärt med erfarenhet av inköp och arbete inom entreprenadjuridik.  

 

Som person behöver du ha en god analytisk förmåga, vara engagerad och tålmodig samt kunna argumentera för din sak vid behov. Du måste tycka om att arbeta självständigt men samtidigt trivas i sociala sammanhang. Arbetet kräver att du motiveras av problemlösning och kan hantera små som stora utmaningar.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Gelander på tel. 08-782 89 92 eller maila: elin.gelander@jm.se.   

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan!  

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE EFTERMARKNAD TILL JM BOSTAD STOCKHOLM