JM

PROJEKTCHEF TILL BORÄTT & SENIORGÅRDEN

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Var med och bygg morgondagens bostäder/samhälle med AB Borätt och Seniorgården AB, dotterbolag i JM. Företagens framgång bygger på våra medarbetares engagemang, prestation och kontinuerliga personliga utveckling.  

 

Borätt och Seniorgården söker en Projektchef med placering i Sundbyberg. Borätt har utvecklat drygt 6000 välplanerade bostäder och Seniorgården över 5500 seniorbostäder och närmare 1800 vårdbostäder, under de senaste trettio åren. Det gör oss till Sveriges äldsta och mest erfarna bostadsutvecklare för seniorer. Vårt fokus ligger på att skapa vackra, hållbara och funktionella bostäder i attraktiva lägen. Vi söker dig som är intresserad av och engagerad i bostads- och stadsutveckling.  

 

Arbetsuppgifter  

I dina arbetsuppgifter ingår främst att ackvirera bostadsmark, driva fram detaljplaner till byggstart samt bearbeta och ingå avtal med kommunala och privata markägare.  

 

I arbetsuppgifterna ingår:

- ackvirera mark  

- driva detaljplaner 

- marknadsföra företagens koncept till kommuner/markägare  

- upprätthålla långsiktiga och goda relationer med kommuner/markägare  

- hantera och bearbeta avtal  

- samarbeta med byggprojektledare  

- utveckla företagens boendekoncept  

 

Arbetet är fritt med eget ansvar. Du blir en del av en kreativ grupp som alla har ett stort engagemang för sitt omväxlande och utmanande arbete. Du kommer främst att arbeta i kommuner norr om Stockholm.  

 

Din bakgrund

Lämplig utbildningsbakgrund är ingenjör inom samhällsbyggnad eller liknande akademisk utbildning, gärna med kunskaper inom fastighetsrätt/ekonomi. Vi söker en genomförare som har  affärssinne och god social förmåga. Erfarenhet av projektutveckling av bostäder och intresse för bostadspolitik är meriterande.  

 

Vi erbjuder dig  

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

Kontakt  

Har du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Nicklas Vuong 08-7821229.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTCHEF TILL BORÄTT & SENIORGÅRDEN