JM

PLATSCHEF, REGION ÖST

JM växer och söker fler engagerade platschefer till vår verksamhet i region öst, med placering i Uppsala, Västerås eller Örebro.

Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. Vi har kommit långt i arbetet med att strukturera vår produktion men har fortsatt stora utmaningar framför oss att bland annat arbeta vidare med logistikfrågan ute på våra projekt. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som platschef på JM har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Det är därför viktigt att du har både teoretisk och praktisk kunskap om hela byggprocessen.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet, helst inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen.  

 

Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.  

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

 

VI ERBJUDER  

För att få en bra start och komma in i vårt företag och våra system/processer så snabbt som möjligt tar vi gemensamt fram en lämplig plan för din introduktion.  

 

JM är inne i en spännande och viktig utvecklingsfas och vi arbetar med att höja effektiviteten genom enhetliga processer. Gemensamma projekteringsanvisningar och strategiska inköp är på plats och nu har vi fokus på produktion och logistik. I det arbetet vill vi att du är med och påverkar och bidrar till framgångsrika förändringar. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd och uppmärksammad och du har goda utvecklingsmöjligheter.  

 

KONTAKT  

Om du har frågor kring tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018-660305 eller mikaela.hockman@jm.se.  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen in med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : UPPSALA, VÄSTERÅS, ÖREBRO . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PLATSCHEF, REGION ÖST