JM

LOGISTIKUTVECKLARE TILL SEGMENT JM BOSTAD PRODUKTION

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi behöver förstärka vår logistikavdelning och söker dig som brinner för logistik!  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Du kommer att tillhöra avdelning Produktionslogistik inom Segment JM Bostad Produktion. I dagsläget består avdelningen av fyra personer och har övergripande ansvar för logistikutveckling för kategorierna stomme, stomkomplettering, installationer, inredning och dagligvaruhandel. Som logistikutvecklare för uppdrag inom Segment JM Bostad Produktion kommer du att arbeta självständigt och i team för att hitta effektiva logistiklösningar som stöd för produktion. Du får möjlighet till spännande uppdrag där du är en del i utvecklingen av framtidens lösningar. Områden som kommer att beröras är logistikutveckling, standardisering, flödesoptimering samt process- och kvalitetsförbättringar. Arbetet innebär ett nära samarbete med Produktion, Centrala inköp, Arbetsmiljötjänsten samt externa leverantörer.  

 

Detta är en fast tjänst med placering på huvudkontoret i Stockholm. Arbetsplatsbesök och resor förekommer.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behöver ha god förståelse för IT-lösningar och gilla att ta rollen som projektkoordinator. Erfarenhet av arbete på JM är meriterande.  

 

Som person är det viktigt att du är ansvarstagande, har god analytisk förmåga och är drivande. Du behöver också ha en positiv inställning, trivas med att ha både interna och externa kontakter samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-assistent Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se eller telefon: 08-782 89 92.  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LOGISTIKUTVECKLARE TILL SEGMENT JM BOSTAD PRODUKTION