JM

KVALITETSINGENJÖR TILL EFTERMARKNADSAVDELNINGEN PÅ JM BOSTAD STOCKHOLM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi behöver förstärka vår eftermarknadsavdelning i Stockholm med en kvalitetsingenjör. Här får du möjlighet att arbeta med kvalitets- och eftermarknadsfrågor hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Vi har kommit långt i vårt arbete med att strukturera vår produktion men har fortsatt stora utmaningar framför oss att arbeta vidare med. Hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med trevliga kollegor och god stämning.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Till eftermarknadsavdelningen söker vi nu en kvalitetsingenjör som kommer att ansvara för att löpande mäta följsamheten av våra montageanvisningar samt utföra kvalitetskontroller ute i projekten. I arbetsuppgifterna ingår även kvalitetsförbättring och att genomföra utbildningar. Du kommer att tillhöra vår avdelning som arbetar med erfarenhetsåterföring, denna består i dagsläget av fyra medarbetare. Förutom samarbete inom avdelningen samarbetar du också med JMs produktion-, inköp- samt projektutvecklingsavdelning. Arbetet sker både självständigt och i team. Du rapporterar till chef för Erfarenhetsåterföring och arbetsplatsen är på vårt trevliga huvudkontor i Solna.  

 

Det förekommer cirka en tjänsteresa per kvartal, där du bland annat träffar kvalitetsingenjörer från övriga regioner för att säkerställa att mätningen utförs på samma sätt i alla regioner.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig med en byggteknisk- eller annan relevant utbildning. Du har cirka 5-8 års erfarenhet av att arbeta i arbetsledande befattning inom byggbranschen. Du har god datavana samt innehar B-körkort.  

 

Som person behöver du ha en god analytisk förmåga, vara strukturerad samt noggrann i ditt arbete. Du har en god social förmåga och trivs med att ha många sociala kontakter i ditt arbete. Du är engagerad i ditt arbete, tålmodig och kan argumentera för din sak vid behov.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Gelander på tel. 08-782 89 92 eller maila: elin.gelander@jm.se.  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KVALITETSINGENJÖR TILL EFTERMARKNADSAVDELNINGEN PÅ JM BOSTAD STOCKHOLM