JM

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL JM PRODUKTION EFTERMARKNAD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare som vill vara med och arbeta för att JM fortsatt ska ha branschens nöjdaste kunder och bidra till försäljningen av nya bostäder. I våra ljusa öppna kundtjänstkontor på JMs huvudkontor i Frösunda arbetar i dagsläget sju medarbetare. Här trivs du som brinner för att skapa en god och professionell kundrelation. Här blir du del av ett team där du får insikt i JMs fina bostadsprojekt samtidigt som du har trevliga kollegor att fråga om hjälp när det behövs.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att besvara samtal och mail från våra kunder både inför och efter köp av bostad. Frågor kan röra JMs VIP-kund-program med till exempel förtur och intresseanmälningar, frågor om våra projekt och att ta emot och registrera ärenden som rör bostaden då kunden flyttat in.  

 

Arbetstiden är 100 % mellan kl. 7-16. Ersättningen kommer vara erfarenhetsbaserad och marknadsmässig.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig med en avslutad gymnasieutbildning som har goda kunskaper i Office-paketet. Du har förmågan att bemöta kunder även på engelska i tal och skrift.  

 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker en person som är positiv till att lära nytt samt pedagogisk och på ett bra sätt kan navigera våra kunder på våra web-sidor. Du har servicekänsla och lätthet att kommunicera i tal och skrift. Vi vill att du bidrar med energi och positivitet i vår verksamhet.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd och uppmärksammad och du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-assistent Elin Gelander genom att maila: elin.gelander@jm.se.  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL JM PRODUKTION EFTERMARKNAD