JM

KONTORSASSISTENT REGION ÖST

Trivs du att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Är du serviceinriktad, strukturerad och teknisk kunnig? Då kan du vara rätt för denna tjänst som Kontorsassistent på JM!  

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Kontorsassistent kommer du hantera varierande kontorsuppgifter samt vara ett administrativ och tekniskt stöd till våra avdelningar. Det är ett självständigt arbete med flera kontaktytor både internt och externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:  

 

  • Beställa kontorsmaterial  
  • Ansvara och utföra en allmän kontorsöversyn veckovis  
  • Larm och inpasseringshantering  
  • Boka resor, hotell och konferenslokaler  
  • Post och budhantering  
  • Fakturahantering  
  • Vara ett administrativt stöd vid inflyttning  
  • Tekniskt stöd vid videokonferenser  
  • Behjälplig vid enklare tekniska frågor      

Din bakgrund

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med några års arbetslivserfarenhet från liknande roller. För att lyckas i rollen ser vi att du är teknisk kunnig och kan Officepaketet.  

 

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och har lätt för att skapa nya kontakter och samarbeta. Vidare är du flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Noggrannhet och struktur lägger vi stor vikt vid och är ett krav för att lyckas i denna roll. Du trivs med att arbeta självständigt och har inga problem att ta egna initiativ. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.  

 

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete som Kontorsassistent hos oss på JM. Håller du med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

Placeringsort

Uppsala  

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 25 Juni 2017. Urval och intervjuer sker löpande.  

 

För mer information om denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018-660305 eller mikaela.hockman@jm.se.  

 

Vi ser fram emot din ansökan!  

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KONTORSASSISTENT REGION ÖST