JM

BITRÄDANDE KALKYLATOR TILL JM ENTREPRENAD

Rollen  

 

I rollen som biträdande kalkylator deltar du i ackvisitionsarbetet inom JM Entreprenad region Hus, genom att stötta kalkylatorerna i att upprätta konkurrenskraftiga anbudskalkyler. Rollen kräver god kommunikationsförmåga och självständigt arbete.

 

Exempel på arbetsuppgifter:  

 

  • § Assistera kalkylator med att sammanställa och utvärdera inkomna offerter  
  • § Vid behov ta fram PM och enklare kalkyler i Excel eller i MAP  
  • § Skicka ut förfrågningar och hålla löpande kontakt med leverantörer och underentreprenörer  
  • § Utföra mängdningsarbete i mindre projekt och i tidiga skeden  

 

 Bakgrund och kvalifikationer  

 

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet som exempelvis byggingenjör eller civilingenjör. Du har generell kunskap inom området och goda kunskaper inom IT. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och det är önskvärt att du har B-körkort.    

 

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och ditt engagemang. Du vill växa med oss och har ett stort driv, god social kompetens och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både externt och internt. Du trivs med att arbeta både med helheten och detaljerna och värnar om ett gott slutresultat i din leverans!  

 

Om JM Entreprenad AB 

 

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang.   

Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar.   

 

Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- anläggnings- och fasadentreprenader. Det geografiska verksamhetsområdet är Storstockholm, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2,1 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare.

   

Mer information och ansökan  

 

För mer information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Katarina Sjölander på 08-782 88 12 eller katarina.sjolander@jm.se  

 

Urval sker löpande och vi kallar till intervju under augusti månad.

Anställningen startar i höst.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BITRÄDANDE KALKYLATOR TILL JM ENTREPRENAD