JM

ARBETSLEDARE JM BOSTAD STOCKHOLM REGION SYD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi behöver förstärka vår organisation för våra projekt i södra Stockholm och söker fler arbetsledare. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. Vi har kommit långt i vårt arbete att strukturera vår produktion men har fortsatt stora utmaningar framför oss att bland annat arbeta vidare med logistikfrågan ute på våra projekt. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. JM har sex år i rad haft branschens nöjdaste kunder vilket vi är mycket stolta över.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kollegor.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion - gärna från nyproduktion av bostäder. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från arbetsledarrollen.  

 

Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Gelander på tel. 08-782 89 92 eller maila: elin.gelander@jm.se.  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE JM BOSTAD STOCKHOLM REGION SYD