ID Entity

Proaktiv HR Business Advisor till KPMG

KPMG erbjuder dig en utvecklande roll i en fartfylld och professionell arbetsmiljö, där du kommer få jobba tillsammans med engagerade kollegor, i ett kunskapsintensivt bolag i framkant. 

I rollen som HR Business Advisor blir du ett affärsmässigt och proaktivt HR stöd till cheferna inom ditt verksamhetsområde. 
Du kommer att jobba i KPMG´s HR-team som består av 18 medarbetare, och du rapporterar till HR Director. KPMG sitter i moderna aktivitetsbaserade lokaler, dels i Arenastaden och dels på Vasagatan. 

Dina ansvarsområden 
I rollen som senior HR Business Advisor jobbar du brett inom hela HR området och kopplar tydligt ditt HR arbete till verksamhetens övergripande affärsmål. Du stöttar cheferna inom ditt verksamhetsområde i deras dagliga arbete att driva verksamheten framåt. Du sätter dig in i och förstår hur affären är uppbyggd och kan därmed ta en aktiv roll i strategiska diskussioner. 

Du kommer arbeta med:
• Arbetsrättsligt stöd och förhandlingar
• Talent Management
• Stötta chefer i rekryteringsprocessen
• Performance Management, målprocess och utvecklingssamtal
• Compensation & Benefits 
• Lönerevisonsprocess
• Proaktivt arbetsmiljö – och hälsoarbete
• Rehabilitering
• Driva projekt inom HR

Din personlighet och bakgrund
Du är en genuin teamspelare som motiveras av att bidra till andras utveckling. Du har en tydlig och kommunikativ stil, och du krånglar inte till det i onödan utan har ett pragmatiskt förhållningssätt. Din naturliga pondus kombinerar du med prestigelöshet och smidighet. Om andra skulle beskriva dig skulle de välja ord som positiv, energifylld och kunnig. Inom KPMG värdesätter vi mångfald och ser gärna sökanden med olika nationalitet och erfarenhet.

Du har akademisk utbildning, troligen inom HR och/eller ekonomi. Du har ca 10 års arbetserfarenhet inom HR och är trygg i din HR kompetens och i din affärsmässiga förmåga. Du kommer från och trivs bäst i företag som präglas av professionalism och höga krav på kvalitet i leverans. Du är flytande i svenska, i tal och i skrift, och helt bekväm i din engelska då KPMG verkar i en global kontext. 

Söka tjänsten
I denna rekrytering samarbetar KPMG med ID Entity och du är välkommen med din ansökan senast den 13 augusti. För mer information om tjänsten, kontakta Ylva Ottosson, 0733-914108, ylva.ottosson@id-entiy.se
 eller Cecilia Hasslev, 0733-414198, cecilia.hasslev@id-entity.se 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juli

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från ID Entity

Alla jobb hos ID Entity

Liknande jobb Proaktiv HR Business Advisor till KPMG