ID Entity

Konsultuppdrag: HR- och personaladministratör till Stockholms Stadsmission

Vi söker för Stockholms Stadsmissions räkning en HR- och löneadministratör som vill vara med och arbeta för ett mer humant Stockholm. Du kommer att tillhöra deras duktiga personal- och lönavdelning där du kommer att driva hela löneprocessen och även stötta deras HR-specialist i personalfrågor. 

Stockholms Stadsmission
 är en ideell förening som arbetar för att göra Stockholm till en mänskligare stad för alla. De hjälper människor i utsatta livssituationer och kliver in där det offentliga samhällets resurser och insatser inte räcker till och anpassar verksamheten utifrån de behov som finns i Stockholm - både akuta och långsiktiga. Utgångspunkten för deras arbete är att det går att förändra livssituationen för alla som har hamnat utanför. 

I ditt uppdrag som HR- och löneadministratör ingår du i ett team bestående av en HR strateg och tre löneadministratörer. I ditt huvudsakliga ansvarsområde ingår bl. a: 
· Operativt ansvar för hela löneprocessen, från beredning till utbetalning
· Personaladministration
· Support i lön- och avtalsfrågor
· Inrapportering av statistik till myndigheter
· Rekvireringar från Arbetsförmedlingen, registrering av sjukanmälningar, skriva arbetsgivarintyg etc.

För att trivas 
i detta uppdrag är du en serviceorienterad person som gärna bidrar med ditt stöd till kollegor och medarbetare. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och gör det på ett noggrant och strukturerat sätt och med hög integritet. Ditt professionella förhållningssätt och din höga ansvarskänsla genomsyras i allt du gör, och självklart identifierar du dig med Stockholms Stadsmissions värdegrund. 

Din bakgrund: 
· Akademisk examen inom relevant område
· Minst 3-5 års erfarenhet av att jobba med hela löneprocessen
· Goda kunskaper i Officepaketet (särskilt Excel) 
· Meriterande med kunskaper i lönesystemet Hogia och tidsrapporteringssystemet Medvind 
· Meriterande med erfarenhet av att jobba med skollöner 

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start i början av april och beräknas pågå t.o.m. 28 Juli. Stockholms Stadsmission är placerat i centrala Stockholm 

Är du intresserad av att höra mer om detta konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss? Då får du gärna höra av dig till Felicia eller Malin som dagligen arbetar med våra konsultuppdrag. Du når oss på felicia.fischerstrom@id-entity.se & malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

Intervjuer sker löpande så hör av dig med ditt intresse snarast möjligt! 
När du registrerar ditt CV nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster. 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från ID Entity

Alla jobb hos ID Entity

Liknande jobb Konsultuppdrag: HR- och personaladministratör till Stockholms Stadsmission