ID Entity

HR-student och sugen på att arbeta på en HR avdelning i sommar?

Just nu söker vi på ID Entity dig som studerar HR eller som precis avslutat din utbildning och som är intresserad av att arbeta under sommaren!

I uppdraget kommer du att tillhöra en HR avdelning och stötta dina kollegor med HR-administration och rekrytering. Du kommer bland annat att arbeta med: 
- Hantering inkommande rekryteringsbehov och koordinera rekryteringsprocesser
- Rekryteringsadministration
- Diverse HR administration såsom hantera system, avtal och kontrakt, arkivering, hantera sjukintyg etc.

Låter detta intressant? 
Då får du gärna höra av dig till Felicia och Malin som dagligen arbetar med våra konsultuppdrag. Du når oss på felicia.fischerstrom@id-entity.se och malin.ruhn.gibeck@id-entity.se 

Vi på ID Entity kan erbjuda dig som konsult 
spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas i din HR-roll. Vi månar om dig och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Vi anordnar regelbundet tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. 

Uppdragen via ID Entity kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord i sammanhanget. Vi älskar vårt jobb, och vi vill arbeta med människor som känner likadant helt enkelt. Våra kunder är ofta i behov av en konsult omgående så av den anledningen ser vi gärna att du är tillgänglig inom en månad. 

När du registrerar ditt cv nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster. 

Vi ser fram emot att din kontakt snarast möjligt!

 

Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från ID Entity

Alla jobb hos ID Entity

Liknande jobb HR-student och sugen på att arbeta på en HR avdelning i sommar?