ID Entity

HR Manager till ST Aerospace

Har du minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete i en nordisk miljö? Vill du vara med och ha yttersta ansvaret för att fortsätt bygga HR-avdelningen för Sverige och Danmark? Gillar du att jobba i en analytisk och komplex verksamhet? Då bör du söka tjänsten som HR Manager till ST Aerospace!

I rollen som HR Manager kommer du att arbeta i en bred och omväxlande roll med ansvar för HR- relaterade frågor i både Sverige och Danmark. Du har personalansvar för två HR konsulter i Danmark samt för en administrativ person i Sverige. I Sverige är vi ca 70 anställda och i Danmakr ca 35 anställda. 
Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
· Chefsstöd
· Rekrytering
· Employer Branding för ökat värde som attraktiv arbetsgivare 
· Att vara delaktig i lönerevisionsarbetet
· Fackliga förhandlingar
· Rehabfrågor
· Vara delaktig i arbetsmiljöarbete
· Kompetensutveckling 
· Utbildning
· Framtagande av nyckeltal och viss rapportering till Singapore

Vi söker dig som har flera års erfarenhet med en bred kompetens inom hela HR-området. Antingen är du chef redan idag eller så har du förmågan och viljan att bli det nu. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Du har även en god förståelse för danska. Du har akademisk examen inom HR eller juridik.

Som person är du nyfiken och trivs med att arbeta i en komplex verksamhet. Du är kommunikativ, empatisk och har förmågan att fatta beslut. Du har ett genuint intresse för människor och älskar att vara ett stöd åt cheferna. Då HR-avdelningen består av ett litet team är det viktigt att du vill jobba med högt som lågt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter sommaren.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 22 juni 2017 men vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. 
I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB. För mer information om tjänsten kontakta Cecilia Hasslev, 073-341 41 98, cecilia.hasslev@id-entity.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juli . Arbetsort : Arlanda . Publicerat : 8 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från ID Entity

Alla jobb hos ID Entity

Liknande jobb HR Manager till ST Aerospace