ID Entity

HR Business Partner till Semantix!

I och med globaliseringen och ett alltmer mångkulturellt samhälle växer och breddas behoven av språktjänster. Detta gör också att allt högre krav ställs på kommunikation. Vår kund har därför ambitionen att dra nytta av sin långa erfarenhet för att ligga steget före och leda utvecklingen.

Semantix är Nordens största språkleverantör och tillhandahåller specialiserade språktjänster snabbt, kostnadseffektivt och med rätt kvalitet genom att vara engagerade, kundorienterade och professionella. Genom sina språktjänster tillgodoser de sina kunders behov inom en mängd olika branscher. 

I ditt uppdrag som HR Business Partner kommer du att arbeta brett inom hela HR området och vara ett viktigt stöd för organisationens chefer både inom HR och i den förändringsresa som företaget befinner sig i.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas pågå i ca 6 månader. 

För att trivas i detta uppdrag är du strukturerad, driven och prestigelös. Du är även förtroendeingivande och jordnära och har troligen arbetat med liknande uppgifter i ca 5 år. Du känner dig trygg i din yrkesroll och kan utan problem arbeta självständigt med dina processer men trivs även med att arbeta i en grupp där det finns ett gott samarbete. Vidare får du gärna vara en person som kommer med förslag på idéer och förslag på förbättringar och vill vara med att bidra till företagets utveckling. 

Din bakgrund: 
· Arbetat i som HR Business Partner i ca 5 år 
· Du är en van förhandlare 
· Mycket god svenska och engelska, i både tal och skrift 
· Meriterande med erfarenhet av integration 
· Meriterande med erfarenhet av intern kommunikation

Är du intresserad 
av att höra mer om detta konsultuppdrag och hur det är att jobba som konsult via oss? Då får du gärna höra av dig till Felicia som dagligen arbetar med våra konsultuppdrag. Du når Felicia påfelicia.fischerstrom@id-entity.se

Intervjuer sker löpande så hör av dig med ditt intresse snarast möjligt! 

När du registrerar ditt cv nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster. 

Vi på ID Entity kan erbjuda dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Uppdragen via ID Entity kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord i sammanhanget. Vi älskar vårt jobb, och vi vill arbeta med människor som känner likadant helt enkelt. Våra kunder är ofta i behov av en konsult omgående så av den anledningen ser vi gärna att du är tillgänglig inom en månad. 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från ID Entity

Alla jobb hos ID Entity

Liknande jobb HR Business Partner till Semantix!