FMI

Personalhandläggare

Om verksamheten

Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som ansvarar för fastighetsmäklarregistret, har tillsyn över fastighetsmäklare och informerar om god fastighetsmäklarsed. Inspektionen kommer att omlokaliseras till Karlstad senast den 1 december 2017. Läs mer på www.fmi.se.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som personalhandläggare hos en myndighet som på ett par års sikt kommer att ha 20-25 anställda. Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga upp och utveckla personalfunktionen. Vi söker dig som är trygg i dig själv och som kan vara en tydlig arbetsgivarrepresentant. Tjänsten är underställd administrativa chefen och omfattar förutom personalfrågor viss handläggning av ansökningar om registrering som fastighetsmäklare. De viktigaste uppgifterna som ingår i ditt ansvar är att bistå ledningen och chefer i myndighetens strategiska och operativa personalarbete:

  • kompetensförsörjning
  • arbetsrätt
  • lönebildning
  • partssamverkan, MBL- och kollektivavtalsförhandlingar
  • arbetsmiljö
  • medarbetaransvar och ledarskap
  • avtal, policyer och rutiner
  • löpande administration.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom personalområdet. Du ska ha några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete, delvis inom statlig verksamhet, och god datorvana i Office-paketet. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet. Du tar ansvar, är strukturerad, noggrann och flexibel. Samarbete och goda relationer är ditt förhållningssätt till andra. Du möter människor med respekt, är lösningsinriktad, driver arbetet framåt samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är meriterande att ha en bred erfarenhet inom personalområdet samt av att ha arbetat i Palasso och ärendehanteringssystem.

Myndigheten strävar efter jämn könsfördelning och mångfald.

Start

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

Du är varmt välkommen att så snart som möjligt lämna in din ansökan, som ska bestå av ett personligt brev och ditt CV. Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2017.

Skicka din ansökan till registrator@fmi.se.

Märk din ansökan med: personalhandläggare

Vill du veta mer om anställningen kontakta myndighetschef Eva Westberg tfn 08 - 580 069 15. Fackliga företrädare är Ola Gotting Saco-S tfn: 08 - 580 069 21 och Gustav Fredholm fackförbundet ST tfn: 0771 - 555 444.

Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av rekryterings- och annonsförsäljare.

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Samhälls- & Beteendevetenskap Övrigt


Senaste jobben från FMI

Alla jobb hos FMI

Liknande jobb Personalhandläggare