Fasticon Kompetens

Teknisk Förvaltare/FM-ansvarig

ICA Fastigheters uppgift är att möta ICA-koncernens behov av rätt lokaler på rätt platser i Sverige. Det sker genom att äga, hyra och utveckla marknadsplatser. När det gäller ägande består innehavet idag av cirka 130 butiksfastigheter. ICA Fastigheter är en stor spelare i en spännande bransch. Vi erbjuder våra medarbetare entreprenörskap, frihet och utmaningar i en modern arbetsmiljö med högt tempo. Att arbeta på ICA och ICA Fastigheter skapar möjlighet att utvecklas och växa - både inom fastighetsverksamheten och övriga ICA.   

Vill du arbeta som teknisk förvaltare/FM-ansvarig med huvudansvar för alla butiksfastigheter i din region?

ICA Fastigheter söker efter dig som vill arbeta som teknisk förvaltare där daglig kontakt med hyresgäster och leverantörer är en naturlig del av din vardag. I tjänsten har du ansvar för alla butiksfastigheter i din region. Tillsammans med FM-leverantörer kommer du ansvara för att det tekniska och ekonomiska resultatet för fastighetsbeståndet utvecklas enligt mål och planer.

Arbetsuppgifter

  • Vara kontaktperson och företrädare gentemot FM-entreprenörerna
  • Ansvara för och säkerställa att FM-entreprenörerna levererar i enlighet med avtalet
  • Styra, leda och följa upp FM-entreprenaden
  • Aktivt bidra till ett bättre driftnetto genom att arbeta förebyggande med drift, skötsel, underhåll och planerade aktiviteter i nära samverkan med FM-leverantörer
  • Ansvara för att fastigheternas tekniska system fungerar som avsett och att myndighetskrav uppfylls.
  • Vara med att utveckla FM-organisationen

Vi söker dig som:

  • Har några års erfarenhet från teknisk förvaltning
  • Har körkort och körglädje
  • Är vad vid att samarbeta med hyresgäster och leverantörer
  • Meriterande är om du har arbetat med energifrågor och drift

För att tycka det är roligt att gå till jobbet måste du gilla att skapa och bygga långsiktiga relationer med hyresgäster och leverantörer. Du är ute ofta ute i butikerna och tillsammans med FM-leverantörerna följer du upp vad som har gjorts och vad som behöver göras längre fram.

Du är duktig på att planera och prioritera din tid, du äger din egen kalender och väljer själv hur du vill strukturera upp din vecka. Eftersom du är ansvarig för ditt bestånd är det viktigt att du göra korrekta avvägningar och fatta rätt beslut utifrån dina befogenheter.

Tjänsten är placerad i Västerås och ditt bestånd sträcker sig upp till Norrland. Det är stor geografisk spridning på fastigheterna och körglädje är viktigt för att trivas på jobbet.

Ansök
Om du tycker att tjänsten som FM-ansvarig/teknisk förvaltare passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2017-08-13.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Örjestam på anette.orjestam@fasticonkompetens.se eller på 0709-89 50 14. Vecka 29-31 har Anette semester. Sök gärna jobbet innan hennes semester, annars svarar hon gärna på frågor vecka 32 när hon är tillbaka.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 Ansök nu

Ica Fastigheter

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Teknisk Förvaltare/FM-ansvarig