Fasticon Kompetens

Områdestekniker

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende ­varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är drygt 320 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se

 

Som Områdestekniker ansvarar du för att ge förstklassig service till våra hyresgäster och åtgärda fel i lägenheten och allmänna utrymmen. Du har även koll på drift, skötsel, löpande underhåll och den allmänna ordningen i området. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·         Med ett gott bemötande genomföra professionell service och reparationer i lägenheten och allmänna utrymmen.

·         Rondera allmänna utrymmen och utemiljön.

·         Snabbt åtgärda felanmälningar.

·         Göra beställningar och uppföljning av externa jobb.

·         Ge service till hyresgästerna gällande boendefrågor och ordningsregler vid lägenhetsbesök.

·         Medverka vid välkomstbesök.

·         Spontanförsälja vårt valfria lägenhetsunderhåll ”Fint hemma” till hyresgäster vid lägenhetsbesök.

·         Föreslå förebyggande underhåll.

·         Utföra förebyggande brandskyddstillsyn i fastigheterna.

·         Utföra särskilda inventeringar av exempelvis paraboler, förråd m m.

Utbildning

·         Gymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsservice eller motsvarande yrkeserfarenhet.

·         Körkort

Kompetens och yrkeserfarenhet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper mer än hur lång arbetslivserfarenhet du har. Du ska ha ett tekniskt intresse för fastigheter samt en vilja att lära dig och utvecklas i rollen. Du har också lätt för att ta till dig ny teknik, har god datorvana och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du känner dig bekväm med att tala engelska och det är meriterande om du även behärskar fler språk. 

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som har god samarbetsförmåga och bidrar till en bra laganda i gruppen. Du lyssnar, är lugn och samarbetsinriktad. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och vill hitta lösningar. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv likväl som andra. Du tar ansvar för din uppgift och driver självständigt dina arbetsuppgifter och processer till avslut.   

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som områdestekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stockholmshem med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 4 juni 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Engström på camilla.engstrom@fasticonkompetens.se eller på 0709-400 203

Facklig representant för Kommunal är Börje L Eriksson, tel: 08-508 39 233

 

 Ansök nu

 Stockholmshem

Sista ansökningsdag : 4 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Områdestekniker