Fasticon Kompetens

Kundansvarig förvaltare

 

Vi söker en självgående och engagerad fastighetsförvaltare som brinner för långsiktiga relationer och kvalité. 

Tjänsten
Som fastighetsförvaltare på Einar Mattsson får du en bred och varierad roll med helhetsansvar för dina fastigheter både inom teknik och ekonomi. Beståndet som du ansvarar för omfattar bostadsfastigheter med mindre inslag av kommersiella lokaler åt externa kunder i Stockholm. På Einar Mattsson arbetar vi med långsiktiga relationer och kvalitet vilket kommer spegla din roll där du ges förutsättningarna att med ett helhetsgrepp hjälpa din kund framåt. Du utgår från vårt kontor på Södermalm och rapporterar till gruppchefen.

Arbetsuppgifter

 • Leda förvaltningsteamet som består av förvaltningsekonom, bostadskonsulent, drifttekniker och fastighetstekniker för att nå uppsatta mål, dock ej personalansvar
 • Kontinuerlig kontakt med beställare, boende samt myndigheter
 • Sammanfatta rapporter och beslutsunderlag till kund avseende fastigheterna samt dess drift och utveckling
 • Projektledning, rådgivning och skadehantering
 • Uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal avseende lokaler
 • Arbeta aktivt med utveckling och förbättring av affären och erbjudandet gentemot kunden
 • Prognos, budget samt löpande uppföljning av uppdragen mot kund och internt
 • Underhållsplanering och övergripande ansvar för drift och fastighetstekniska frågor
 • Upphandling av underhållsprojekt samt leverantörer
 • Delta i Einar Mattssons utveckling av processer, rutiner och system

Kvalifikationer
Vi söker dig med god, dokumenterad erfarenhet från rollen som Förvaltare samt relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsområdet. Ett absolut krav är att du ska ha erfarenhet från arbete inom bostadsförvaltning. Meriterande för tjänsten är erfarenhet från både hyres- och bostadsrättsförvaltning.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet och kunskap inom upphandling och projektledning av större ombyggnadsprojekt och tekniska installationer samt erfarenhet av lokaluthyrning.

 • Minst fem års relevant erfarenhet av förvaltning
 • Erfarenhet av budgetansvar och upphandling
 • God förmåga att använda Microsoft Office-paketet, i synnerhet Microsoft Excel
 • Kunskaper i Agresso, Vitec och Remotex är meriterande

Personliga egenskaper 
Vi fäster stor vikt på ditt engagemang och dina personliga egenskaper. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är trygg i dig själv och din kompetens. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att inge förtroende såväl internt som externt. I ditt arbete trivs du med att vara spindeln i nätet och att vara proaktiv. Som fastighetsförvaltare är det viktigt att du driver dina och kundens processer framåt, är tydlig i din kravställning samt serviceinriktad i ditt förhållningssätt. Andra egenskaper vi värderar högt är att vara strukturerad, lösningsorienterad och ansvarstagande.  

Du erbjuds en bred och spännande roll i ett värderingsstyrt bolag som har en aktiv roll i att utveckla, bygga och ta hand om vår stad.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast, dock senast den 2017-06-29. I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Fasticon Kompetens AB. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Salomonsson på helena.salomonsson@fasticonkompetens.se eller på 073-415 43 14

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Chef & Ledning Övrigt


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Kundansvarig förvaltare