Fasticon Kompetens

Kommersiell uthyrare

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,2 miljoner kvadratmeter fördelat på 24 300 bostäder och 3 500 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval.

Är du en social och affärsinriktad person med fallenhet för att skapa goda kundrelationer? Då är detta kanske ett jobb för dig!

Tjänsten
Till kontoret i Malmö söker Stena Fastigheter en kommersiell uthyrare. Här arbetar du med att skapa förståelse för kundens affär och söka de bästa lokallösningarna för deras verksamhet. I din roll identifierar, utvärderar och bearbetar du din marknad med potentiella uthyrningsprojekt och kunder för att finna intressanta affärsidéer. Du utgår från Malmökontoret och har uthyrningsansvar för vakanta lokaler för tilldelade fastigheter i Malmö, Lund och Landskrona.

Dina arbetsuppgifter     

 • Upprätta uthyrningsplan
 • Upprätta kalkyler, offerter, genomföra förhandling och kontraktsskrivning
 • Dokumentation och rapportering
 • Hålla förvaltare kontinuerligt uppdaterad gällande uthyrningsarbetet
 • Upprätta affärsplaner per fastighet avseende nyuthyrning i dialog med ansvarig förvaltare
 • Ansvara och planera för genomförande av marknadsbearbetning och marknadsaktiviteter
 • Ansvara för omvärldsbevakning, lokalmarknad, utveckling av affärsnätverk

 Kvalifikationer

 • Gärna högskoleutbildad inom fastighetsföretagande, fastighetsmäklare eller motsvarande
 • Tidigare erfarenhet av kundservicearbete
 • Erfarenhet som kommersiell uthyrare är meriterande
 • Kunskap inom det hyresjuridiska området
 • Bra kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • God kunskap i Office-paketet
 • B-körkort

Personliga egenskaper
Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du är kommunikativ och har lätt för att skapa nya relationer samt bevara och utveckla befintliga. Du är införsäljande, kan snabbt anpassa dig till förändrade omständigheter och har förmågan att hålla igång många frågor samtidigt.

Vi erbjuder
En självständig tjänst i ett stabilt bolag som arbetar med långsiktigt och hållbart fastighetsägande, där Relationsförvaltning är en viktig del. Relationsförvaltning är vårt egna koncept för att utveckla hållbara boendemiljöer och arbetsplatser där människor trivs och stannar kvar länge. Hos oss finner du entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Välkommen till vårt Malmö-team om 80 personer.
 
Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Kommersiell uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stena Fastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 25 juni 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Zara Elenmo på zara.elenmo@fasticonkompetens.se eller på 0766-32 33 56.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 Ansök nu

Stena Fastigheter

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Kommersiell uthyrare