Fasticon Kompetens

Fastighetstekniker

Ett fastighetsbolag med starka ägare och stor potential. Dagens Brinova Fastigheter är ett fastighetsbolag med inriktning på samhällsfastigheter och hyresbostäder i södra Sverige. Med starka och långsiktiga huvudägare som Backahill AB och Fastighets AB Balder har vi en stor tillväxtpotential i regionen. Bolaget har kapacitet och resurser att utveckla fastighetsbeståndet i egen regi – och att strukturera och förvalta lokaler åt privatpersoner och myndigheter. Är du en kreativ och drivande person med ett teknikintresse? Då är detta kanske jobbet för dig!

Tjänsten 
Brinova söker nu Fastighetstekniker till sin nystartade förvaltningsenhet i Eslöv. Tjänsten är utmanande, varierande och kräver stort ansvarstagande. Tjänsten innefattar mycket kontakter både internt med kollegor och externt med kunder och entreprenörer. Detta gör att vi förutsätter att du är en lagspelare och en flexibel person som brinner både för teknik och service.
  

Dina arbetsuppgifter

 • Genomföra löpande fastighetsunderhåll med tonvikt på planerat underhåll av vvs, ventilation, el, kyla, säkerhets- och brandskyddsinstallationer
 • Drift- och skötselfrågor såsom felsökning och reparation inom områdena vvs, ventilation och el
 • Göra energiuppföljningar och driftoptimering i fastigheterna
 • Ansvara för den dagliga kontakten med hyresgäster
 • Tillsammans med förvaltare upprätta förslag till och följa upp serviceavtal med leverantörer av varor och tjänster
 • Tillsammans med förvaltare upprätta förslag till budget och prognoser på kostnadssidan avseende drift och underhåll
 • Se till att myndighetskrav följs och att besiktningar utförs
 • Vara förvaltare behjälplig vid investeringsprojekt i samband med uthyrning av lokaler

Kvalifikationer

 • Utbildad fastighets- eller drifttekniker alternativt att du tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
 • Minst tre års erfarenhet som fastighets- eller drifttekniker
 • Teknisk kompetens inom vvs, ventilation, el, kyla, brandskydd och styr- och reglerteknik
 • Erfarenhet av Vitecs fastighetssystem är meriterande
 • B-körkort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Som person är du serviceinriktad, har lätt för att arbeta i grupp och en god social och kommunikativ förmåga. Du har givetvis ett stort intresse för teknik och du har en god förståelse för helhetsbilden av de varierande frågorna och behoven som uppkommer i ditt dagliga arbete.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighetstekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Brinova med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 20 augusti 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Håkon Hansen på hakon.hansen@fasticonkompetens.se eller på 0721-64 52 55.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 Ansök nu

Brinova

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Eslöv . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetstekniker