Fasticon Kompetens

Fastighetsförvaltare

Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande tillverkare av produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar för krävande miljöer samt produkter och system för industriell värmning. Fastighetsavdelningens verksamhetsidé är att utifrån kundens behov och ett ansvarfullt fastighetsägande skapa, anpassa och förvalta ett väl sammansatt bestånd av ändamålsenliga lokaler. Som hyresvärd ansvarar vi för lokalförsörjning, förvaltning och underhåll av Sandviks fastigheter och byggnader. Vid ny-, om- och tillbyggnader svarar vi för upphandling, projektledning och kontroll. Den yta som förvaltas uppgår till cirka 850 000 m2 byggyta.

Just nu söker vi en fastighetsförvaltare till vårt team i Sandviken!

Tjänsten
Du erbjuds en tjänst hos en av länets största arbetsgivare som är en del av en världsledande industrikoncern. Som fastighetsförvaltare på Sandvik är du en del av ett positivt team om fyra fastighetsförvaltare som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och tillsammans leverera högsta kvalitet. Det är en mångfacetterad roll där du får möjlighet att ha ett helhetsansvar för ditt fastighetsområde och ha nära kontakt med kund, medarbetare och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter

  • Budget- och resultatansvar för fastigheterna i tilldelat förvaltarområde
  • Ansvara för en god och långsiktig lokalförsörjning i nära samråd med kund och med utnyttjande av organisationens samlade resurser och kompetens
  • Ansvara för att avtalade tjänster inom fastighetsdrift levereras och att aktuella myndighetskrav är uppfyllda
  • Ansvara för att behov av planerat underhåll och energiåtgärder för fastigheterna bedöms och utförs
  • Ekonomisk planering, uppföljning och rapportering för ditt förvaltarområde

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning teknik och/eller ekonomi, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms som likvärdig
  • Erfarenhet från liknande befattning, gärna inom industriella byggnader och fastigheter är meriterande

  • God svenska i tal och skrift. Goda kunskaper inom engelska är meriterande då Sandvik är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk
  • B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen är det viktigt med ditt engagemang och att du är trygg i dig själv. Du är van vid att vara självgående och ta initiativ i ditt arbete samt har förmåga att skapa engagemang och delaktighet i frågor som berör ditt område. Som person är du lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta i syfte att leverera bästa tänkbara lösningar och service.

Vad vi erbjuder dig
Sandvik kan erbjuda dig en spännande tjänst som fastighetsförvaltare inom ett världsledande bolag där du blir en viktig länk till att bidra till bolagets fortsatta framgångar.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsförvaltare hos Sandvik passar väl in på dina önskemål om nästa steg i karriären, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Sandvik med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.

 

Ansök nu

Sandvik Materials Technology

Ansök snarast . Arbetsort : Sandviken . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Fastighetsförvaltare