Familjens jurist

Familjens jurist söker jurist till Helsingborg

Familjens jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Till vårt härliga gäng i Helsingborg behöver vi nu en driven, modig och engagerad jurist!


Vill du arbeta med utmanande juridiska arbetsuppgifter i en modern organisation?
Hos oss får du utmaningar, kompetensutveckling, trygghet och marknadens kanske bästa villkor. Vi erbjuder dig möjlighet att förena privatliv och karriär på riktigt – hos oss har du stor frihet samtidigt som vi ger dig tydliga ramar och stöd.


Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Notarietjänstgöring från tingsrätt eller förvaltningsrätt är meriterande, likaså om du är en van processförare eller har erfarenhet inom successionsrätt och familjerätt. Att du är affärsorienterad och har förmåga att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är en förutsättning för att du ska lyckas i din roll.


Eftersom du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig trygg i rollen som rådgivare och har kundnöjdhet i fokus.


Tjänsten är ett vikariat under ett år med tillträde den 1 september. Det finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning därefter.


Hör av dig till oss
Den här tjänsten söker du senast den 9 juli. 
Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:
Petra Segerdahl, Kontorschef, Tfn: 042-12 49 05
Siska Persson, Facklig kontaktperson för Jusek, Tfn: 040-17 40 71


Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Familjens jurist

Alla jobb hos Familjens jurist

Liknande jobb Familjens jurist söker jurist till Helsingborg