Boliden

Utvecklingsingenjör/Projektledare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Bolidenområdets anrikningsverk har ständigt pågående anläggnings- och utvecklingsprojekt, vi söker därför en driven och erfaren utvecklingsingenjör som även kan fungera som projektledare för olika typer av projekt. Projekten eller uppdragen består av allt från att projektleda anläggningsprojekt till att leda projekt för optimering av anrikningsprocesser och förbättrat arbetssätt. Arbetet innebär såväl projektledning som deltagande i projekt och förstudier. Vi sätter stort fokus på en säker processanläggning och arbetsplats och du kommer vara en viktig del i att utveckla och förbättra rutiner inom detta område.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är strukturerad och har god samarbets- och initiativförmåga. I grunden har du en civilingenjörsexamen med lämplig inriktning alternativt flera års erfarenhet av utvecklingsarbete eller projektledning inom gruv-, anläggnings- eller processindustrin. Som person är du en naturlig ledare och har ansvarskänsla, engagemang och god förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Kommunikativ förmåga är betydelsefullt och du behärskar engelska i både tal och skrift. Meriterande är också dokumenterad erfarenhet av BAS-P/U. Körkort klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Processchef Torbjörn Viklund, tfn 0910-77 4092.

Facklig information

Facklig information lämnas av Anton Lundkvist (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 5756, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 3329, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 4009.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 3 augusti 2017.

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 3 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Utvecklingsingenjör/Projektledare